Zamieszczone przez piramida
Dym jest zaraz po odpaleniu, czy cały czas dymi.
Doczytałem, podczas przyśpieszenia.

. Do tej pory miałem odczucie, że srebrny sprzed FL wygląda najatrakcyjniej - jednak teraz zmieniłem zdanie - biały Scout po FL RULEZZ!!!
bo jedna z rzeczy, która mnie przeraża to czas oczekiwania - w salonach w których rozmawiałem mówili że praktycznie nie ma Scoutów od ręki, wszystko do produkcji. Spróbuję do nich zadzwonić, może akurat tamten ma wyposażenie które mi w miarę będzie pasować - i wtedy byłby praktycznie natychmiast.
- ale uparłem się na DSG, a tego z TSI się nie da kupić. Do tego przejechałem się ostatnio u dealera Yeti'm 2.0 TDI z DSG i przejażdżka tym bardziej utwierdziła mnie w przekonaniu że chcę mieć DSG
bo jedna z rzeczy, która mnie przeraża to czas oczekiwania - w salonach w których rozmawiałem mówili że praktycznie nie ma Scoutów od ręki, wszystko do produkcji. Spróbuję do nich zadzwonić, może akurat tamten ma wyposażenie które mi w miarę będzie pasować - i wtedy byłby praktycznie natychmiast.
- ale uparłem się na DSG, a tego z TSI się nie da kupić. Do tego przejechałem się ostatnio u dealera Yeti'm 2.0 TDI z DSG i przejażdżka tym bardziej utwierdziła mnie w przekonaniu że chcę mieć DSG 

a wiem co mówię, bo mnnie teściowa moja ukochana, sama słodycz, wręcz anioł notorycznie kope w plecy kolanami, a fotelik dla małego terrorysty - model tyłem do kierunkujazdy - ledwie wlazł i to za pasażera. Po 3 latach jeżdżenia Scoutem powiem tak, kocham to auto, mało pali, dobrze jeździ, w zimie jest bajka niezależnie od koloru nawierzchni, ale następny będzie superb combi 1.8 4x4 HOWGH (lub 3,6 jak dostanę zwrot podatku od głupoty z Totka
.
)

Różnica w cenie jest tak duża, że praktycznie nie do odrobienia na paliwie (przy moich 40 kkm/rocznie), ale uparłem się już dawno że następny samochód to będzie automat. A z kolei obawiam się auta bez napędu na 4 w zimie (jednak już się przyzwyczaiłem do tego że wjadę prawie wszędzie - aktualnie jeżdżę Nissanem Navarą
) Jasne, że Octavia to nie typowa terenówka, ale 4x4 na śliskim powinno się dobrze zachowywać. 
) to jest opcja

Komentarz